Kriolipoliza
Kako deluje
Prednosti KriolipolizeCentri blizu VasKontakt
KRIOLIPOLIZA
revolucija u otklanjanju lokalnih naslaga masti
Kako deluje

 

Kriolipoliza™ je patentirana i sertifikovana neinvazivna i klinicki dokazana procedura smanjivanja masnih naslaga u problematicnim regijama,
koriscenjem patentirane tehnologije hladjenja.
To je sigurna procedura odobrena od FDA (foods & drugs association) koja nezno hladi nezeljene masne naslage u telu i izaziva prirodno i kontrolisano eliminisanje masnih celija. To dovodi do redukovanja masnih naslaga u tretiranim regijama, bez posledica po okruzujuce tkivo.
Za vreme tretmana kriolipolize, neinvazivni aplikator isporucuje tacno kontrolisanu temperaturu na tretiranu regiju, koja je prvo vakumom uvucena u aplikator, i samim tim izolovana od okolnog tkiva. Kada su masne celije izlozene niskim temperaturama, ukljucuje se prirodni proces izumiranja masnih celija, koji postepeno smanjuju debljinu manih naslaga. Rezultat je vidljiv u smanjenju masnih naslaga od oko 20% u tretiranoj regiji. Rezultati kriolipolize pocinju da budu vidljivi nakon 3 nedelje, a najveci rezultati su u  periodu 2-4 meseca kod vecine pacijenata.
Klinicke studije na stotinama pravilno selektovanih kandidata za tretman kriolipolizom zeltiq-a, su pokazale da je procedura efektivna u redukciji masnih naslaga, i da je prema procentu zadovoljnih klijenata na nezavisnim revijama procedure izmedju 70 i 90% ubedljivo najbolje plasirana neinvazivna procedura, daleko iznad procedura kao sto su kavitacija, zerona, velashape...

 

KriolipolizaKako delujePrednosti KriolipolizeCentri blizu VasKontakt
IWC's "Little Prince" series has swiss replica watches always been a very rolex replica watches popular watch series. Its highly recognized and very attractive blue dial and the replica rolex watches story of the "Little Prince" have made this watch a highly watchful replica watches companion favorite.